Samoczynna zmiana ekranu logowania po aktualizacji - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Samoczynna zmiana ekranu logowania po aktualizacji (/samoczynna-zmiana-ekranu-logowania-po-aktualizacji-30253-t) |
Samoczynna zmiana ekranu logowania po aktualizacji - CMYREKTGK - 24.01.2013 11:57 Witam pisze aby zasięgnąć porady , Zainstalowałem od nowa system Seven home z dysku recovery wszystko było git do czasu aktualizacji po którejś z kolei aktualizacji zmienił mi się ekran logowania na taki że muszę klikać na konto użytkownika denerwuje mnie to ponieważ nie mam innego użytkownika . chce mieć ekran z polem do wpisywania hasła od razu proszę o pomoc ! dodaje screen z tym że ja na ekranie powitalnym mam tylko jednego użytkownika posiadam Win 7 home [attachment=5070][attachment=5071][attachment=5070] |