Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Problem z uruchomieniem gry Gothic 2 - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: Problem z uruchomieniem gry Gothic 2 (/problem-z-uruchomieniem-gry-gothic-2-30087-t)

Problem z uruchomieniem gry Gothic 2 - Grassomania - 19.01.2013 12:55

Witam. Mam problem z uruchomieniem Gothic 2 ;/. Problem jest taki gdy uruchamiam gre to powinien sie pojawic wielki napis "Gra sie uruchamia prosze czekac" czy jakos tak Uśmiechnięty. Ale tego NIE MA! Nie gralem w Gothica okolo 3 dni poniewaz zainstalowalem Mafie 1. Gdy przeszedlem Mafie to chcialem sb od poczatku przejsc Gothic a tu "dupa" ;/ Nie chce sie odpalic. Gdy juz czekam i czekam i sie nie odpala to uruchamiam menedzera urzadzen a w zadaniach w menedzerze jest uruchomiony Gothic. Nie wiem co robic. Sciagalem cracki, patche i inne rzeczy ale to nic nie dalo ;/.
Jeszcze male info: Gothica mam z chomikuj.pl, gdy sciagnelem Mafie rownierz z chomikuj.pl to musialem Deamon Tools Lite sciagnac do zainstalowania Mafii. Gdy to wszystko zrobilem to nie gralem w Gothic bo gralem w Mafie Uśmiechnięty Przed sciagnieciem Mafii wszystko bylo pieknie, ladnie, slicznie a teraz "dupa" ;/ Bardzo prosze o pomoc w rozwiazaniu tego problemu!!
P.S: Admin ulokuj ten post w odpowiednim temacie bo nie wiedzialem w jakim ;/