Rozwiązany Ikona poczty Interia nie wchodzi na pasek zadań. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Ikona poczty Interia nie wchodzi na pasek zadań. (/ikona-poczty-interia-nie-wchodzi-na-pasek-zadan-30063-t) |
Ikona poczty Interia nie wchodzi na pasek zadań. - matbos77 - 18.01.2013 12:02 Witam! Być może już ten problem jest gdzieś na forum ale nie mogłem się doczytać. Chcę umieścić na pasku zadań ikonę poczty Interia.... no i nic z tego.Jest ale jako składowa programu Google chrom lub IE. Domyślnie jest ustawiona przeglądarka Google chrom., ale i przy domyślnym IE występuje to samo zjawisko. W XP można było dowolny program "upuścić" na pasek zadań, a tu nic mi nie wychodzi choć teoretycznie powinno?? Pozdrawiam. matbos77 RE: ikona poczty Interia nie wchodzi na pasek zadań - rambit - 18.01.2013 20:39 Ppm na pulpit, Nowy - > Skrót. Wklej adres swojej ulubionej stronki i przenieś skrót na swój ulubiony pasek. PPM na skrócie i wybierz zmień ikonę. Teraz jak znasz link do pliku .ico, to gratulacje, możesz go próbować podpiąć, ewentualnie zapisać w paincie zgooglowaną ikonkę i programem graficznym skonwertować do formatu .ico, w skrócie podając ścieżkę dostępu do tego pliku. Powodzenia :]] RE: ikona poczty Interia nie wchodzi na pasek zadań - matbos77 - 18.01.2013 21:47 Pewnie jestem za cienki aby to wszystko wykonać lub coś brak w Twojej recepcie.Nic nie wychodzi.Co to jest ulubiony pasek?Skrót strony mam na pulpicie i z niego wchodzę do portalu poczty.Ale jak napisałem nie umiem go umieścić na pasku zadań. RE: Ikona poczty Interia nie wchodzi na pasek zadań - beabea - 19.01.2013 07:30 Ponieważ nie jest to program, tylko skrót do strony, to nie możesz go przypiąć bezpośrednio do paska zadań, tylko do przeglądarki albo umieścić na pasku skrótów: PPM na pasku zadań -> Paski narzędzi -> Nowy pasek narzędzi i tu wskazujesz folder, w którym znajduje się Twój skrót. RE: Ikona poczty Interia nie wchodzi na pasek zadań - matbos77 - 19.01.2013 10:28 Dzięki za podpowiedzi. Zamykam wątek. matbos77 Ikona poczty Interia nie wchodzi na pasek zadań (rozwiązany) - Zguba25 - 19.01.2013 14:23 Wątek rozwiązany. |