Aero w Windows7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Aero w Windows7 (/aero-w-windows7-3001-t) |
Aero w Windows7 - Blank - 11.12.2009 10:15 Witam. Przeglądałem forum w temacie problemów z Aero w 7 Wszystkie podobne, ale żaden taki jak mój. Instalowałem 7 kilkukrotnie, ale za każdym razem problem prędzej czy później sie pojawiał. Do sedna: Siódemka jest moim drugim systemem ( XP jako pierwszy) Za kazdym razem po instalacji sterowników do karty dźwiękowej ( realtek) Aero znikało. Ostatnim razem nie instalowałem NIC. Zero sterowników od grafy, dźwięku. Typowy golas Indeks wydajności systemu pokazuje jako 4,3 ( Aero 4,5). Po dwóch tyg użytkowania wczoraj przy zamykaniu systemu pokazała sie informacje ze system jest konfigurowany ( podobnie było we wcześniejszych przypadkach) Rano po włączeniu oczywiście brak Aero. Próbowałem juz wszystkich sposobów opisanych na forum i niestety bez efektu Komputrer: Windows 7 Home Premium [built 7600] Intel Core duo 4500 2.20 Ghz Nvidia Geforce 7300 GT 2 Gb Ram Dysk 250 Mb Ktoś ma jakiś pomysł? |