Rozwiązany Jak zrobić pendrive z dawnego mp3? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Rozwiązany Jak zrobić pendrive z dawnego mp3? (/jak-zrobic-pendrive-z-dawnego-mp3-29947-t) |
Jak zrobić pendrive z dawnego mp3? - Masterick - 14.01.2013 19:37 Witam. Mam stare mp3 Sansa e270 w którym padł jack i chciałbym wykorzystać go jako pendrive w celu instalacji Windowsa na notebooku. System wykrywa go jednak jako "Przenośny odtwarzacz multimedialny" i dopiero wewnątrz tego jest widoczna pamięć PPI NAND którą można sformatować. Nie daje to jednak nic, ponieważ odtwarzacz ma pliki zapasowe i po odłączeniu przywraca sobie cały system i pliki które dopiero co wywaliłem. Czy istnieje możliwość przerobienia tego na swego rodzaju pendriva? RE: Jak zrobić pendrive z dawnego mp3? - Masterick - 14.01.2013 21:30 Problem rozwiązany. Okazało się że sprawa jest banalna, wystarczyło zmienić tryb usb w ustawieniach odtwarzacza i już dalej nie miałem problemów z uśmierceniem go Jak zrobić pendrive z dawnego mp3? (rozwiązany) - Zguba25 - 14.01.2013 21:42 Wątek rozwiązany. |