![]() |
Problem z uruchomieniem systemu po instalacji sterownika - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Problem z uruchomieniem systemu po instalacji sterownika (/problem-z-uruchomieniem-systemu-po-instalacji-sterownika-29920-t) |
Problem z uruchomieniem systemu po instalacji sterownika - raf - 14.01.2013 00:53 Witam, Z powodu źle zainstalowanego sterownika (najprawdopodobniej od grafiki, instalowałem kilka) system nie chce się uruchomić i przy ładowaniu Windowsa pojawia się na chwilę blue screen, po czym następuje reset. Nie pomaga ani przywracanie systemu ani tryb awaryjny. Normalnie przeinstalowałbym system i miał kłopot z głowy, problem jednak w tym, że mam na pulpicie kilka ważnych dokumentów, których nie mam jak skopiować. W związku z tym moja prośba: mogę uruchomić tak naprawdę tylko wiersz poleceń, dlatego proszę o instrukcję, w jaki sposób mogę skopiować pliki w pulpitu na jakikolwiek inny dysk lub jak mogę usunąć ten wadliwy sterownik? Windows 7 Home Premium Udało mi się na dłużej uruchomić tego blue screena, więc jego zawartość dodaję w załączniku. Narzędzie do naprawy systemu podczas uruchomienia przedstawia takie szczegóły problemu (może się na coś przyda): Cytat:Podpis Problemu: Gdyby ktoś znalazł wyjście z tego problemu lub gdybym miał jeszcze w miarę możliwości coś podać, będę wdzięczny ![]() RE: Problem z uruchomieniem systemu po instalacji sterownika - thermalfake - 14.01.2013 01:30 Dowolne distro systemu ratunkowego ładowalnego do pamięci ram (nie instaluje się, np hirens boot cd i w nim mini XP). Bez problemu przekopiujesz. Albo wspomniany wiersz poleceń i użycie komend dosowych dostanie się do folderu pulpitu dla konkretnego użytkownika cd c:\users\nazwa_użytkownika\desktop wyświetlenie listy folderów/plików dir kopiowanie copy co chcemy źródło np kopiujemy wszystkie pliki worda do konkretnego istniejącego katalogi, jeśli go nie ma trzeba go sobie utworzyć poleceniem mkdir nazwa copy *.doc f:\kopia |