![]() |
Systemy operacyjne - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +--- Wątek: Systemy operacyjne (/systemy-operacyjne-298-t) |
Systemy operacyjne - sirmantra - 12.04.2009 20:32 Wybaczcie moje nietypowe tematy ale mam zamiłowanie do staroci (w końcu na Commodore 64 nauczyłem się programować - teraz niewiem czy BASICA można nazwać programować ![]() ![]() Kolejne pytanko mam nadal laptopika P166 23MB ram 2GB dysk, mam obecnie na nim W98 ale moze mocie jakies inne propozycje (probowalem MAndrake 6.1 ale.... za duze schody ![]() Pozdrowionka i Wesołego Królika ![]() RE: Systemy operacyjne - damian-Win2000 - 13.04.2009 08:33 Co do drugiego NT 4.0, Windows 95, Dos 6.x albo OS2 ewentualnie Unix w trybie tekstowym. PS1. Pisz normalną czcionką rozdzielaj tematy i pamiętaj google to fajna strona. PS2. W google.pl wpisujesz sun wyskakuje ci strona domowa sun i tam masz najlepszy po siódemce system czyli Sun Solaris10. PS3.Na stronie apple.pl masz macos który chodzi na intelu ale jest płatny. |