Logitech X-530 - Głośniki trzeszczą przy skokach napięcia, zapalaniu światła, itp - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Logitech X-530 - Głośniki trzeszczą przy skokach napięcia, zapalaniu światła, itp (/logitech-x-530-glosniki-trzeszcza-przy-skokach-napiecia-zapalaniu-swiatla-itp-29720-t) |
Logitech X-530 - Głośniki trzeszczą przy skokach napięcia, zapalaniu światła, itp - szymnax - 07.01.2013 17:10 Witajcie! Podobno to wada fabryczna tych głośników, że wyłapują wszystkie skoki napięcia, itd, stąd trzaski. Trzaski są, faktycznie np przy zapalaniu światła. Da się coś z tym zrobić? RE: Logitech X-530 - Trzaski.. - peciaq - 08.01.2013 02:35 Też mam taką gównianą elektrykę w mieszkaniu - światła migają, wszystko trzeszczy itd. Nie bardzo jest na to remedium, chociaż u mnie czasem pomagało podłączanie sprzętów bezpośrednio do gniazdka w ścianie, a nie poprzez złodziejkę czy przedłużacz. Może u ciebie to coś da. RE: Logitech X-530 - Trzaski.. - szymnax - 08.01.2013 17:17 Gniazdko się ledwo trzyma xD Sprawdzę. Co do tych głośników, ogólnie jakieś wady mają, np siedzisz sobie w ciszy w nocy, a tutaj nagle Twoje głośniczki zaczynają odbierać jakieś ruskie radio, miałem taką sytuacje.. // Peciaq, teraz jest ok? |