Niektóre programy, przeglądarki oraz GG zamykają się samoczynnie - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Niektóre programy, przeglądarki oraz GG zamykają się samoczynnie (/niektore-programy-przegladarki-oraz-gg-zamykaja-sie-samoczynnie-29690-t) |
Niektóre programy, przeglądarki oraz GG zamykają się samoczynnie - kielbasa - 06.01.2013 14:12 Forumowicze drodzy, Czy ktoś wie, dlaczego nagle okna rozmowy GG samoczynnie się zamykają, a przeglądarka, wchodząc na niektóre strony robi to samo... ? I gg i przeglądarkę próbowałem już przeinstalowywać, ale to nie jest wina programów. Wina jest gdzieś po stronie systemu, mam wrażenie, że stało się tak po ruszeniu javy, ale głowy nie dam. Ją też próbowałem odinstalować, i zainstalować od nowa, ale to nic nie daje. Komputer jest czysty, dwa antywirusy go sprawdzały, nic tu nie ma.. CC cleaner poszedł w ruch, jest nadal to samo. Szlag mnie trafia, bo się nie da z komputera korzystać. Macie jakis pomysł? |