Rozwiązany Po formatowaniu system nie wykrywa jednej z partycji - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Po formatowaniu system nie wykrywa jednej z partycji (/po-formatowaniu-system-nie-wykrywa-jednej-z-partycji-29593-t) |
Po formatowaniu system nie wykrywa jednej z partycji - BLG14 - 03.01.2013 13:51 Witam! Zmieniłem system z XP na 7 Niestety po tym zabiegu nie mogę odnaleźć jednej partycji. Zdaję się, że system jej nie widzi, natomiast instalator tak - jest dostępna z tym, że ma opis "Systemowa". Czy wie ktoś jak "przywrócić ją do życia"? Pozdrawiam! RE: Windows 7 Nie widzi jednej partycji po formatowaniu - peciaq - 03.01.2013 15:05 Podejrzewam że sformatowanie jej z poziomu instalatora powinno pomóc. Tylko upewnij się że nie masz tam żadnych potrzebnych danych, a jeśli masz to zabezpiecz je. RE: Windows 7 Nie widzi jednej partycji po formatowaniu - BLG14 - 03.01.2013 16:40 (03.01.2013 15:05)peciaq napisał(a): Podejrzewam że sformatowanie jej z poziomu instalatora powinno pomóc. Tylko upewnij się że nie masz tam żadnych potrzebnych danych, a jeśli masz to zabezpiecz je. No właśnie zależy mi na tym aby ją odzyskać w całości, mam na myśli zawarte na niej dane. Jak mam ją zabezpieczyć? RE: Po formatowaniu system nie wykrywa jednej z partycji - peciaq - 03.01.2013 16:42 Np. używając systemu Mini XP zawartego na pakiecie ratunkowym Hiren's Boot CD. RE: Po formatowaniu system nie wykrywa jednej z partycji - thermalfake - 03.01.2013 17:05 Pokaż czytelny zrzut ekranowy z zarządzania dyskami Start -> diskmgmt.msc RE: Po formatowaniu system nie wykrywa jednej z partycji - BLG14 - 03.01.2013 22:53 Nadałem literę tej partycji poprzez diskmgmt.msc i uzyskałem do niej dostęp. Dziękuję za pomoc. Do zamknięcia. Po formatowaniu system nie wykrywa jednej z partycji (rozwiązany) - Zguba25 - 05.01.2013 22:21 Wątek rozwiązany. |