![]() |
Problem ze skalowaniem ekranu i rozdzielczością w grach (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Problem ze skalowaniem ekranu i rozdzielczością w grach (rozwiązany) (/problem-ze-skalowaniem-ekranu-i-rozdzielczoscia-w-grach-rozwiazany-29517-t) |
Problem ze skalowaniem ekranu i rozdzielczością w grach (rozwiązany) - mord92 - 31.12.2012 14:40 Cześć. Wciąż mam problem, nie rozumiem jak to rozwiązać, w panelu sterowania NVidii nie mam DOSŁOWNIE żadnego ustawienia ekranu, jak wchodzę w pomoc to także tam mi każą wejść w te ustawienia ale ja ich po prostu NIE MAM w panelu sterowania. Jeżeli ktoś może pomóc to proszę o kontakt na skypie: morderror. Oczywiście splusuję. Rozdzielczość: 1366x768 Karta graficzna: NVidia GeForce GT540M Chodzi cały czas o zmianę rozdzielczości w grach gdyż te cztero centymetrowe paski po bokach nie dają spokojnie grać. |