Rozwiązany Problem z ustawieniami językowymi klawiatury. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem z ustawieniami językowymi klawiatury. (/problem-z-ustawieniami-jezykowymi-klawiatury-29508-t) |
Problem z ustawieniami językowymi klawiatury. - andreas74 - 31.12.2012 12:00 Witam ! czy moze ktos mi udzielic podpowiedzi jak zmienic ustawienie klawiatury ,aby działały mi wszystkie klawisze.Kupiłem Medion Akaya E6221 zainstalowałem Windows 7 i wybrałem opcje po polsku ale klawiatura w układzie niemieckim i nie działaja mi wszystkie klawisze prawidłowo czy musze od nowa system zainstalowac i na niemiecki a nie na polski ? Pozdrawiam RE: ustawienie klawiatury... - thermalfake - 31.12.2012 18:14 Masz dodać układ klawiatury polski programisty. Panel sterowania -> Region i język -> Klawiatury i języki -> Zmień klawiatury W oknie ustawiasz domyślny (polski programisty po dodaniu) jeśli musisz mieć także niemiecki (przełączanie defaultowo lewy alt + shift) RE: ustawienie klawiatury... - andreas74 - 31.12.2012 23:08 dzieki bardzo pozdrawiam serdecznie szczesliwego Nowego Roku 2013 " Problem z ustawieniami językowymi klawiatury (rozwiązany) - peciaq - 01.01.2013 11:59 Wątek rozwiązany. |