Administrator zapomniał swojego hasła. Co zrobić? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Administrator zapomniał swojego hasła. Co zrobić? (/administrator-zapomnial-swojego-hasla-co-zrobic-29457-t) |
Administrator zapomniał swojego hasła. Co zrobić? - MrZombi - 29.12.2012 21:25 Cześć! Mam problem! Mój administrator zapomniał swego hasła. Na moje konto to konto standardowe, a więc nie mogę nic instalować, zmieniać itd. Chciał bym zmienić ustawienia mojego konta z standardowego do konta administratora. Jak to zrobić ? PS.: Jestem zielony. RE: Administrator zapomniał swojego hasła... Co zrobić ? - thermalfake - 29.12.2012 23:15 Jeśli Twój administrator zapomniał swoje hasło do konta to i tak sobie poradzi. Skoro przypisał Tobie uprawnienia tylko do standardowego konta miał w tym swój cel/interes. Ja nie zamierzam nikomu ułatwiać obejścia pewnych rzeczy. Nie wiem czy Twe intencje w tym wypadku są czyste. RE: Administrator zapomniał swojego hasła. Co zrobić? - MrZombi - 30.12.2012 14:58 Moim administratorem jest mój Ojciec i powiem ci tak: on nie umie tego naprawić i mu się nie chce, po za tym zawsze gdy miałem coś do zainstalowania pozwalał mi na to by to to zainstalować... |