Laptop nie łączy się z internetem (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Laptop nie łączy się z internetem (rozwiązany) (/laptop-nie-laczy-sie-z-internetem-rozwiazany-29417-t) |
Laptop nie łączy się z internetem (rozwiązany) - mario1112 - 28.12.2012 14:34 Przeczytałem wiele tematów na ten temat, ale żaden nie okazał się pomocny. Otóż, mój laptop (z Windows 7) nie chce połączyć się z internetem (przez router) ani przez Wi-Fi ani przez kabel. Najpierw pokazywało się, że "Sieć niezidentyfikowana", później że "Ograniczony dostęp", teraz niby jest dobrze, ale przy przycisku "Połączono" jest taka żółta tarcza. Drugi laptop i komputer (oba z Windows XP) łączą się bez problemu. Próbowałem też podłączyć modem z blueconnect, ale po podłączeniu instaluje jakieś sterowniki, ciągle się rozłącza i podłącza i na tym koniec. Jeszcze wczoraj wszystko było dobrze. Co mam zrobić, żeby ten internet znów działał dobrze? Już rozwiązany, okazało się, że to Kaspersky blokował internet. |