Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Rozwiązany Problem z odtwarzaniem tekstu - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f)
+--- Wątek: Rozwiązany Problem z odtwarzaniem tekstu (/problem-z-odtwarzaniem-tekstu-29350-t)

Problem z odtwarzaniem tekstu - Jovi2013 - 25.12.2012 19:12

Witam.
Po Pobraniu poradnika wyświatla mi się takie coś...Uruchamia się automatycznie w WordPad Pomocy ?!

Wyświetla mi takie coś
I
I
I Kliknij w załącznik Zacieszacz
v

RE: Problem z odtwarzaniem teksty - beabea - 25.12.2012 19:42

Nic nie rozumiem z tego Twojego opisu. Jakiego poradnika? I dlaczego otwierasz jakiś dokument tekstowy w Paincie?

RE: Problem z odtwarzaniem teksty - Jovi2013 - 25.12.2012 19:46

(25.12.2012 19:42)beabea napisał(a):  Nic nie rozumiem z tego Twojego opisu. Jakiego poradnika? I dlaczego otwierasz jakiś dokument tekstowy w Paincie?

Poradnika do instalacji programu Zacieszacz A nie otworzyłem to w paincie bo zrobiłem Print Screena i zapisałem obraz w formacie jpg Uśmiechnięty

Jeszcze jakieś pytania ?

RE: Problem z odtwarzaniem teksty - Magnetar - 25.12.2012 19:58

Próbujesz otworzyć plik pdf w wordpadzie, który służy do otwierania plików tekstowych, on nie jest przeglądarką plików graficznych - zainstaluj Adobe Reader lub inny pochodny czytnik PDF.
----------------------------------------------
Jeśli się nie myle to twoje wszystkie posty lądują w koszu - zacznij porządnie opisywać i tworzyć wątki bo i ten tam trafi.

RE: Problem z odtwarzaniem teksty - Jovi2013 - 25.12.2012 20:35

Dziękuje bardzo
Post można zamknąć

Ps: nacisnełem pomógł ( to dla admina który czepił się mnie że podziękowałęm w pościeZacieszacz pzdro )

Problem z odtwarzaniem teksty (rozwiązany) - Zguba25 - 25.12.2012 20:43

Wątek rozwiązany.