Rozwiązany Problem z odtwarzaniem tekstu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem z odtwarzaniem tekstu (/problem-z-odtwarzaniem-tekstu-29350-t) |
Problem z odtwarzaniem tekstu - Jovi2013 - 25.12.2012 19:12 Witam. Po Pobraniu poradnika wyświatla mi się takie coś...Uruchamia się automatycznie w WordPad Pomocy ?! Wyświetla mi takie coś I I I Kliknij w załącznik v RE: Problem z odtwarzaniem teksty - beabea - 25.12.2012 19:42 Nic nie rozumiem z tego Twojego opisu. Jakiego poradnika? I dlaczego otwierasz jakiś dokument tekstowy w Paincie? RE: Problem z odtwarzaniem teksty - Jovi2013 - 25.12.2012 19:46 (25.12.2012 19:42)beabea napisał(a): Nic nie rozumiem z tego Twojego opisu. Jakiego poradnika? I dlaczego otwierasz jakiś dokument tekstowy w Paincie? Poradnika do instalacji programu A nie otworzyłem to w paincie bo zrobiłem Print Screena i zapisałem obraz w formacie jpg Jeszcze jakieś pytania ? RE: Problem z odtwarzaniem teksty - Magnetar - 25.12.2012 19:58 Próbujesz otworzyć plik pdf w wordpadzie, który służy do otwierania plików tekstowych, on nie jest przeglądarką plików graficznych - zainstaluj Adobe Reader lub inny pochodny czytnik PDF. ---------------------------------------------- Jeśli się nie myle to twoje wszystkie posty lądują w koszu - zacznij porządnie opisywać i tworzyć wątki bo i ten tam trafi. RE: Problem z odtwarzaniem teksty - Jovi2013 - 25.12.2012 20:35 Dziękuje bardzo Post można zamknąć Ps: nacisnełem pomógł ( to dla admina który czepił się mnie że podziękowałęm w poście pzdro ) Problem z odtwarzaniem teksty (rozwiązany) - Zguba25 - 25.12.2012 20:43 Wątek rozwiązany. |