Błąd DirectX przy instalacji gry - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Błąd DirectX przy instalacji gry (/blad-directx-przy-instalacji-gry-29313-t) |
Błąd DirectX przy instalacji gry - abdul190 - 23.12.2012 22:18 Witajcie. Chciałem sobie dzisiaj zainstalować NFS Most Wanted na laptopie. Tak z sentymentu, zeby sobie pojeździć. Niestety na samym początku pojawiają się problemy. Problem polega na tym, że po zaakceptowaniu umowy instalator zacina się po czym wyrzuca taki komunikat: Tym bardziej jest to dziwne, bo na laptopie mam kartę wspierającą DX10/11 i są one NA PEWNO zainstalowane. gdyż inne gry działają jak trzeba, a tu zonk już przy instalacji. Proszę o pomoc i rady jak to rozwiązać. Dla pewności zrobiłem zrzut z dxdiag: Pozdrawiam. RE: Błąd DirectX przy instalacji gry. - Zguba25 - 23.12.2012 22:30 Może spróbuj pomimo wszystko zaktualizować. RE: Błąd DirectX przy instalacji gry - abdul190 - 23.12.2012 23:07 Nie da się. Przy próbie aktualizacji bibliotek wyskakuje komunikat, że ta na komputerze jest aktualna w stosunku do tej, która jest na serwerach MS. RE: Błąd DirectX przy instalacji gry - Zguba25 - 23.12.2012 23:10 A na płycie NFS nie ma Direct'a ? RE: Błąd DirectX przy instalacji gry - abdul190 - 23.12.2012 23:35 Jest ale próbba jego instalacji kończy się tak jak napisałem w moim poprzednim poście. |