![]() |
Windows 7 wyłącza się po okresie bezczynności - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Windows 7 wyłącza się po okresie bezczynności (/windows-7-wylacza-sie-po-okresie-bezczynnosci-2921-t) |
Windows 7 wyłącza się po okresie bezczynności - mroowas - 06.12.2009 22:36 Niezupełnie wyłącza ;p po prostu jak go zostawię na noc i ustawie np ściąganie lub kumpel przesyła mi plik to po paru godzinach wyłącza się i tak jakby wylogowuje przerywając czynności które robię. Może nie jasno to wytłumaczyłem no ale na tyle umiałem to zobrazować. Napiszę to jeszcze raz tak na chłopski rozum ![]() Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc ![]() Screena wam żadnego nie dam bo się nie da zrobić po prostu ;p RE: Windows wyłancza się po okresie bezczynności - szeregowy - 07.12.2009 01:04 Wejdź : Control Panel\Hardware and Sound\Power Options i tam zmień ustawienia profilu Balanced lub najprościej wybierz opcje High Performance. Windows standardowo ustawiony jest na Balanced i w związku z tym usypia niektóre urządzenia po ustalonym czasie nieaktywności. |