Zainteresowanie nowym Xboksem większe niż PlayStation 4 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Windows 7 (/windows-7-4-f) +--- Dział: Newsy i aktualności o Windows 7 (/newsy-i-aktualnosci-o-windows-7-6-f) +---- Dział: Aktualności i wydarzenia branży IT (/aktualnosci-i-wydarzenia-branzy-it-52-f) +---- Wątek: Zainteresowanie nowym Xboksem większe niż PlayStation 4 (/zainteresowanie-nowym-xboksem-wieksze-niz-playstation-4-29079-t) |
Zainteresowanie nowym Xboksem większe niż PlayStation 4 - Portator - 16.12.2012 09:53 Choć nowe konsole do gier są obecnie tylko tematem plotek, tak znacznie chętniej szukamy informacji o urządzeniu Microsoftu, a rzadziej Sony. Całkiem możliwe, że nowych konsol do gier, zarówno od Microsoftu, jak i Sony doczekamy się już za niespełna rok. Oba urządzenia są tematem wielu plotek i nierzadko sprzecznych informacji. Choć zarówno PlayStation 4, jak i nowy Xbox są ciągle owiane mgiełką tajemnicy, tak często szukamy informacji na ich temat. Z wyników Google Trends wynika, że znacznie częściej szukamy informacji na temat nowego Xboksa. 60% wszystkich zapytań o nowe konsole stanowi urządzenie Microsoftu, a pozostałe 40%, to PlayStation 4. W Stanach Zjednoczonych zainteresowanie nowym Xboksem jest jeszcze większe, na poziomie 66% zapytań. Większe zainteresowanie Xboksem może wynikać z faktu, że na temat konsoli Microsoftu pojawia się więcej informacji niż o PS4. Zwłaszcza w ostatnim czasie. Z licznych raportów wynika, że nowy Xbox ma szansę zadebiutować na rynku już jesienią przyszłego roku. Źródło: ludos-mundi, fot.: Microsoft RE: Zainteresowanie nowym Xboksem większe niż PlayStation 4 - House - 16.12.2012 09:59 ... a morał z tej bajki jest krótki i niektórym znany. pragniemy tego co da się przerobić. Jak to na pewnym portalu mawiają: "da bum tsss" RE: Zainteresowanie nowym Xboksem większe niż PlayStation 4 - peciaq - 18.12.2012 17:10 Pamiętam mojego pierwszego 'pleja'... na gwiazdkę dostałem, jedynkę i to jeszcze z pierwszej produkcji, nie tą okrągłą, tylko prostokątną. Ach co to była za zabawa. Pocinało się z kumplami z podwórka w Syphon Filter... RE: Zainteresowanie nowym Xboksem większe niż PlayStation 4 - Magnetar - 18.12.2012 18:28 Pamiętam jak na gwiazdkę dostałem Muszkietera ręcznie malowany z wypacykowaną giwerą, na końcu której lśnił długi bagnet, zabrałem go ze sobą do żłobka. Ach co to była za zabawa. Zabiłem wszystkie pamperki w żłobku |