![]() |
Driver Easy (Bardzo wolne pobieranie) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Driver Easy (Bardzo wolne pobieranie) (/driver-easy-bardzo-wolne-pobieranie-29061-t) |
Driver Easy (Bardzo wolne pobieranie) - przemotco - 15.12.2012 22:13 Witam Mam pytanie o program Driver Easy jakie macie prędkości sciągania plików ?, ponieważ kiedyś jak go używałem, to miałem prędkość w okolicach 30 kb/s. Wiem że jest to limit w darmowej wersji. Ale teraz mam prędkośćod 1 do 2 kb/s, System w laptopie był wgrywany miesiąc temu jest legalny bo mam go ze studiów. Na laptopie mojego brata, dzieje się tak samo, a używamy też różnych operatorów sieci Obaj mamy Windows 7 (jedna 32 bit, druga 64 bit). Oba programy też są w najnowszej wersji - dlatego że jak wyjdzie nowa wersja to nie można używać starszej, ponieważ po włączeniu wyskakuje info że jest nowa wersja do pobrania, i jak kliknę, że nie chce pobierać nowej wersji to program się wyłącza - było tak od zawsze, też macie taki problem ? Można coś na to poradzić ?(oprócz kupna wersji komercyjnej) Pozdrawiam RE: Driver Easy (Bardzo wolne pobieranie) - thermalfake - 16.12.2012 01:06 Praktycznie jak nie są to starocie to na stronach producenta znajdą się kompletne sterowniki dla siódemki więc po co kombinować. Niestety z tym trialem tak jest, jeden na dzień i prędkość drastycznie spada. Osobiście mam przygotowany gotowiec Driver Pack Solution, tylko od czasu do czasu aktualizuję mu paczki i śmigam z tym na penie po wielu sprzętach. |