Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
czy z kogoś komputera nawet ip sieci mozna pisać po wejsciu na komputer przez sieć - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: czy z kogoś komputera nawet ip sieci mozna pisać po wejsciu na komputer przez sieć (/czy-z-kogos-komputera-nawet-ip-sieci-mozna-pisac-po-wejsciu-na-komputer-przez-siec-28980-t)

czy z kogoś komputera nawet ip sieci mozna pisać po wejsciu na komputer przez sieć - bos - 12.12.2012 10:20

Witam zwracam się z pytaniem do znawców internetu a mianowicie proszę mi powiedzieć a raczej napisać istnieje możliwość by dajmy na to osoba dobrze znająca się na internecie komputerach z mego adresu ip pisała weszła nie zauważona na mój komputer ktoś w internecie podkłada mi świnie niby kogoś udaje ta osoba podszywa się pisze z innych gg ale są podejrzenia ze ja to robię czytałem na kilku stronach ze da radę się do kogoś komputera włamać a jak była ta akcja z acta w tv słyszałem ze niewinna osoba miała problem ponoć za usadzanie stron rządowych nie che mieć problemów szukam porad opinii a jak coś się dowiem powinienem na policje zgłosić jak są znawcy lub mają ciekawe strony bym poczytał o tym będę wdzięczny