![]() |
Rozwiązany Nie pokazujące się dane o dysku. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Nie pokazujące się dane o dysku. (/nie-pokazujace-sie-dane-o-dysku-28895-t) |
Nie pokazujące się dane o dysku. - maniak96 - 08.12.2012 17:14 Witam Mam pewien problem, bo gdy wchodzę w mój komputer dysk D nie pokazuje tych danych ile posiada gb i ile jest jeszcze wolnego. Tu macie zdjęcie jak to wygląda Zdjęcie problemu Jak widać dysk, C pokazuje je poprawnie. Proszę o pomoc RE: Nie pokazujące się dane o dysku - rambit - 08.12.2012 18:49 A wcześniej działał normalnie? Padła tablica alokacji/ boot sector. Odzysk partycji robi specjalne oprogramowanie. Jak próbujesz wejść do dysku, to wyskakuje monit o formatowaniu zapewne. RE: Nie pokazujące się dane o dysku - maniak96 - 09.12.2012 11:56 Właśnie, że nie. Normalnie mogę wejść na niego, nawet mam na nim Windows 8 instalowałem go wczoraj sobie, ale wcześniej było to samo. I na Windows 8, też nie wyświetla tych danych, ale dysk normalnie można używać Edit: Format tego dysku pomógł temat można zamknąć ![]() Nie pokazujące się dane o dysku (rozwiązany) - Zguba25 - 09.12.2012 22:39 Wątek rozwiązany. |