![]() |
Ratunku!! - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Ratunku!! (/ratunku-28719-t) |
Ratunku!! - absynt - 02.12.2012 18:48 Witam Potrzebuje pomocy.Odinstalowałem program antywirusowy bo skończył się okres próbny McAffe i od momentu odinstalowania padły mi wszystkie gadżety na pulpit (kalendarz, zegar, pogoda), zegar to na pulpicie czrny kwadrat z czerwoną kreską i tyle. Czy coś popsułem?? Czy po prostu odnieść komputer do informatyka czy go reklamować? Nie wiem co robić bo nie znam sie kompletnie na komputerach i jestem w tym temacie zielony. RE: Ratunku!! - peciaq - 02.12.2012 18:56 Przywracanie systemu zrób. McAfee nie polecam, wg mnie to straszny shit. RE: Ratunku!! - absynt - 02.12.2012 18:59 A jak mam przywrócić system bo nawet nie wiem w co mam wejść i co nacisnąć lub wpisać RE: Ratunku!! - rambit - 02.12.2012 19:18 Panel sterowania\Wszystkie elementy Panelu sterowania\Odzyskiwanie RE: Ratunku!! - absynt - 02.12.2012 19:32 Ale jak mam przywrócić system sprzed jednego miesiąca?? RE: Ratunku!! - thermalfake - 02.12.2012 20:15 Nie sądzę, żeby zainteresowany/a zrobiła kopię zapasową lub punkt przywracania po tym co opisała. Na gwarancję nie ma też co oddawać bo software nie podlega gwarancji. Oddaj do informatyka niech Ci zrobi archiwizację danych i przywróci z recovery/postawi system na nowo a potem nauczy jak robić punkty przywracania/kopie. RE: Ratunku!! - absynt - 02.12.2012 20:42 Już sobie jakoś poradziłem coś nacisnąłem nawet nie wiem co ale przywróciłem system sprzed miesiąca i wszystko się naprawiło. Dzieki za wasze odpowiedzi ale strasznie mało precyzyjne i niejasne dla kogoś kto tak jak ja nie zna sie na komputerach. Nie pomogły mi i sam sobie dałem rade. RE: Ratunku!! - peciaq - 02.12.2012 20:56 Trzeba też trochę własnej inicjatywy wykazać i jak nie wiesz co to jest np. recovery, to wpisać w Google, które nie gryzą i sprawdzić. A poza tym to olałeś notatki moderatora, więc ja olewam temat. |