Windows 7 i Nvidia - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Windows 7 i Nvidia (/windows-7-i-nvidia-2861-t) |
Windows 7 i Nvidia - Ropuh - 04.12.2009 19:41 Witam, Któryś zz rzędu razy już przeinstalowuję Windows 7 na laptopie. Posiada On nVidie 9650. Doinstalowuję sterowniki nvidi i z każdą wersją dostaję komunikat o niestabilności kernela i odzyskiwaniu kontroli i tak co chwilę (komunikat z pamięci). Próbowałem już różne sterowniki. O dziwo sterowniki z płyty z laptopem dla Visty (notebook asusa) chodzi bez tych komunikatów i chwilowych zwiech. Ma ktoś może rozwiązanie? RE: Windows 7 i Nvidia - grzenio - 04.12.2009 20:15 Ja mialem taki sam problem i to tez tylko na W7. Problem rozwiazal serwis HP a dokladniej wymienili mi karte gracizna, gdyz oczepil sie radiator i karta graficzna sie przegrzewala. Do mometu wymiany W7 stabilnie pracowal bez Aero Glass. Jaka masz temperature ukladu? |