![]() |
Czy ktoś z was ogląda Anime? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +--- Wątek: Czy ktoś z was ogląda Anime? (/czy-ktos-z-was-oglada-anime-2855-t) |
Czy ktoś z was ogląda Anime? - MAciachPaN - 04.12.2009 15:30 Czy ktoś z was ogląda Anime ?. Jeżeli tak to co możecie polecić ?. RE: Czy ktoś z was ogląda Anime? - Admin - 04.12.2009 15:44 A czy przygody Cubasy zaliczają się Anime? ![]() RE: Czy ktoś z was ogląda Anime? - MAciachPaN - 04.12.2009 16:01 Tak zaliczają się, ale ja wole jakieś z gatunku komedia, sztuki walki. RE: Czy ktoś z was ogląda Anime? - Nigger666 - 04.12.2009 16:42 Cowboy Bebop num one potem jest jeszcze kilka fajnych ;] Clamore Black Lagune Fullmetal Alchemist Neo Genezis Ewangelion Hellsing Berserk Devil my cry można jeszcze było by kilka wymienić ale te co teraz podałem są najlepsze ;] RE: Czy ktoś z was ogląda Anime? - War_3_ - 04.12.2009 22:46 Devil May Cry Samuraj 7 Bleach Cowboy Bebop Fullmetal Alchemist (2 serie) Hellsing (2 serie) Naruto (od święta) History's Strongest Disciple - Kennichi (sztuki walki) Onegai Teacher (komedia) GTO Slayers Erementar Geard i jeszcze trochę o których nie pamiętam teraz RE: Czy ktoś z was ogląda Anime? - MAciachPaN - 04.12.2009 22:50 To tak te oglądałem: Barrier Master Blood The Last Vampire Blood+ Chobits Clannad Clannad ~After Story~ DearS Death Note Elfen Lied Fate/stay night Golden boy GTO Green Green Hellsing Hellsing Ultimate History's Strongest Disciple Ichigo 100% Love Hina Love Love? Midori-Days Myself; Yourself Naruto Naruto Movie 1 Naruto Movie 2 Naruto Movie 3 Naruto Shippuuden Naruto Shippuuden : Kizuna Naruto Shippuuden Movie Naruto Shippuuden Movie 2 NHK ni Youkoso! Onegai Teacher Onegai Twins School Days School Days OVA: Magical Heart Kokoro-chan School Days OVA: Valentine Days School Rumble School Rumble Ichi Gakki Hoshuu School Rumble Ni Gakki School Rumble San Gakki Seto no Hanayome Seto no Hanayome OVA Shakugan no Shana Shakugan no Shana II Shakugan no Shana Movie Shakugan no Shana S Sumomomo Momomo Tenjou Tenge Vampire Hunter D to chyba wszystko. |