![]() |
Problem z internetem na windowsie 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Problem z internetem na windowsie 7 (/problem-z-internetem-na-windowsie-7-28350-t) |
Problem z internetem na windowsie 7 - tomekb92 - 18.11.2012 15:37 (06.11.2012 20:52)thermalfake napisał(a): Tutaj wygląda mi na automat z dhcp. Sprawdź w usługach services.msc czy usługa Klient DHCP jest włączony ? nie chcę być hamem ale ty człowieku nie rozwiązałeś ani jednego problemu z tych które czytam, co za tandetne forum, kto zna lepsze?? RE: Problem z internetem na windowsie 7 - tomekb92 - 18.11.2012 16:58 (18.11.2012 16:47)thermalfake napisał(a):Cytat:nie chcę być hamem ale ty człowieku nie rozwiązałeś ani jednego problemu z tych które czytam, co za tandetne forum, kto zna lepsze?? słuchaj, ty marnujesz swój a przy okazji mój czas. bo jak się nie znasz to pisz nie wiem i bb, mam prośbę, jeżeli masz dostęp do administracji to powywalaj nierozwiązane posty, tematy które do niczego się nie przydadzą, co za śmietnik w tym necie aha pozatym uważam że cię nie obraziłem, tylko stwierdziłęm fakt że tytułujesz siebie expertem a nie potrafisz rozwiązywać problemów z zakresu sieci bezprzewodowych. Twoja chora pycha nie pozwoliła Ci na przyjęcie takiej opini i popisałeś sobie... DZIĘKUJĘ ZA POŚWIĘCONY MI CZAS. Życzę sukcesów w tej dziedzinie. Cześć |