![]() |
Karta dźwiękowa i tylni panel audio - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Karta dźwiękowa i tylni panel audio (/karta-dzwiekowa-i-tylni-panel-audio-2818-t) |
Karta dźwiękowa i tylni panel audio - Masteq - 02.12.2009 18:23 Witam. Mam pewien problem z tylnim panelem audio w win7. Bowiem mam podłączone głośniki z tyłu, chciałbym podłączyć też tam słuchawki, ale po podłączeniu nic nie słychać. Chciałbym zrobić tak, że mam podłączone i słuchawki i głośniki na raz, i żeby to wszystko na raz działało.. W Raltek HD audio pokazuje podłączone coś do tylniego panelu, ale windows już tego nie wykrywa. Jest jakaś możliwość zrobienia tego aby działało? Podłączenie słuchawek w panel przedni odpada, nie działa wogóle ![]() RE: Karta dźwiękowa i tylni panel audio - Nostromo - 02.12.2009 19:19 Witaj , teraz widzę jasno , masz głośniki , których nie widać w Menedżeże . Na karcie >dźwięk< obrazek z prawej strony ->klik lewy przycisk myszy na głośniki , na dole pojawi się >Ustaw domyślne<klik lewy przycisk myszy i w tym momencie głośniki staną się aktywne spróbój i daj znać Pozdrawiam... Sorry kolego , powyższa odpowiedź nie jest przeznaczona dla Ciebie , omyłkowo wysłana tu Pozdrawiam... RE: Karta dźwiękowa i tylni panel audio - Masteq - 02.12.2009 19:48 w tym problem, że mam podłączone głośniki, i one działają. Chce podłączyć słuchawki żeby działały w tym samym momencie co te głośniki i tak jak piszesz nie idzie.. |