Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Jak ręcznie włączyć aktualizację sygnatur wirusów w MSE - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Bezpieczeństwo Windows 7 (/bezpieczenstwo-windows-7-15-f)
+--- Wątek: Jak ręcznie włączyć aktualizację sygnatur wirusów w MSE (/jak-recznie-wlaczyc-aktualizacje-sygnatur-wirusow-w-mse-28114-t)

Jak ręcznie włączyć aktualizację sygnatur wirusów w MSE - bos - 10.11.2012 10:00

Witam proszę o pomoc juz mnie to męczy powoli a mianowicie Aktualizacja sygnatur nimicrosoft security essential nie działa automatycznie pierwszy raz mam od tygodni ten antywirus i Win 7 i niewiem jak włączyć te Aktualizacje gdyz niechce stale praktycznie co dzień tego ręcznie robić a na internecie nie widze porad jakpotraficie pomuc będę wdzięczny

RE: Aktualizacja sygnatur jak włączyć microsoft security essential - Malika - 10.11.2012 10:03

A masz włączone windows update?

RE: Aktualizacja sygnatur jak włączyć microsoft security essential - bos - 10.11.2012 10:18

ja po instalacji systemu nic nie ruszałem jest domyślne systemu wszystko ustawione

Odp: Aktualizacja sygnatur jak włączyć microsoft security essential - Waves97 - 10.11.2012 12:59

Czy system jest legalny?

RE: Aktualizacja sygnatur jak włączyć microsoft security essential - bos - 11.11.2012 10:52

Tak legalny w przeciwnym razie bym nie pisał posta było by bez sensownie

RE: Jak ręcznie włączyć aktualizację sygnatur wirusów w MSE - peciaq - 11.11.2012 11:51

Waves97 - gdyby był nielegalny, to nie dało by się na nim nawet zainstalować MSE.