![]() |
Rozwiązany Problem z paskiem multimediów - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem z paskiem multimediów (/problem-z-paskiem-multimediow-28101-t) |
Problem z paskiem multimediów - matpaw - 09.11.2012 22:01 Witam mam pewien problem. Mój tata posiada Windows 7 na swoim laptopie, i znikł mu pasek od multimediów był on na pasku start, obok przypiętych ikon. Niestety ja po raz pierwszy mam styczność z tym systemem, u siebie mam XP. Nie mam pojęcia jak go przywrócić. Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam. RE: pasek multimediów - Maxim128 - 10.11.2012 10:58 Jaki pasek multimediów? Taki z zegarem, pogodą itp.? Bo to jest pasek boczny i jego możesz otworzyć klikając Start>Wszystkie programy>Akcesoria>Pasek boczny systemu Windows. A jeśli to nie nie taki pasek to daj screena z tym paskiem. RE: pasek multimediów - matpaw - 11.11.2012 06:45 (10.11.2012 10:58)Maxim128 napisał(a): Jaki pasek multimediów? Taki z zegarem, pogodą itp.? Bo to jest pasek boczny i jego możesz otworzyć klikając Start>Wszystkie programy>Akcesoria>Pasek boczny systemu Windows. na tym pasku było; stop, play, i przewijanie w tył i w przód piosenkę lub film. Zainstalowałem inny odtwarzacz i problem sam się rozwiązał. Problem z paskiem multimediów (rozwiązany) - peciaq - 11.11.2012 11:48 Wątek rozwiązany. |