"dodaj program" w Win 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: "dodaj program" w Win 7 (/dodaj-program-w-win-7-28064-t) |
"dodaj program" w Win 7 - stel - 08.11.2012 17:54 Zainstalowałem nowy system Win 7, nie znam go dokładnie a muszę zainstalować program, tu jest instukcja jak to zrobić, tylko nie wiem gdzie w "7" jest dodaj programy "4.2. Install usb-emulator drivers Start -> Control Panel -> Add Hardware (Yes, I have already connected the hardware) -> Add a new hardware device -> Install the hardware that I manually select from a list -> Show all Devices -> Have disk -> Browse -> (browse to folder "USB-Emul_Win64") -> OK -> Confirm to install not certificated drivers if Windows ask for.." start > Panel sterowania i co dalej ? w instrukcji niby jest "Hardware" czyli sprzęt .. już nie wiem mógłby ktoś pomóc? RE: "dodaj program" w Win 7 - peciaq - 08.11.2012 18:33 Program masz na CD czy w wersji cyfrowej już na dysku? RE: "dodaj program" w Win 7 - stel - 08.11.2012 19:51 Program mam rozpakowany i jest na twardym dysku RE: "dodaj program" w Win 7 - peciaq - 08.11.2012 20:15 Zastosuj się do notki w 1. poście. To jest plik wykonywalny, czyli EXE? RE: "dodaj program" w Win 7 - stel - 08.11.2012 20:24 tak, plik .exe[/align] RE: "dodaj program" w Win 7 - thermalfake - 08.11.2012 20:58 Trzeba ręcznie dodać sterownik. Plik exe jest samorozpakowywyjącym się archiwum. Ostatnio ktoś tu pokazywał na obrazkach jak dodać ręcznie sterownik. W managerze urządzeń klikasz u góry na nazwie komputera z PPM myszki "dodaj starszy sprzęt" -< zainstaluj sprzęt który wybiorę z listy -> pokaż wszystkie urządzenia -> z dysku -> przeglądaj -> pik *.inf tam gdzie rozpakowałeś. |