![]() |
W koszu Mały Ping lecz straszne lagi - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Mały Ping lecz straszne lagi (/maly-ping-lecz-straszne-lagi-28005-t) |
Mały Ping lecz straszne lagi - diabelek2222 - 06.11.2012 21:40 Witam od niedawana gram troszkę na multiplayerze w Battlefield Play4Free. Niby mam ping 48 56 60 ale strasznie mi grę laguję i zacina się okropnie na jaki bym serwer nie wszedł na każdym tak samo już brak mi pomysłu dlaczego się tak dzieje Internet od TP Neostrada 20 mb Livebox II. W systemie tylko uruchomiony Antywirus Norton 360 7.0 i AdFender W systemie Wyłączona zapora zauważyłem że jest troszkę lepiej jak jest wył. Ale mimo to gra działa cały czas nie płynnie zdarza się rzadko że gra działa płynnie ale tylko z 10 min i znowu zaczyna lagować Laptop w pełni spełnia wymagania gry. Już zmieniałem Antywirusa instalowałem cfosspeed nie było żadnej poprawy może ktoś wie co jest grane bo ja już mam dość pozdrawiam |