![]() |
W koszu Windows 7 nie uruchamia się - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Windows 7 nie uruchamia się (/windows-7-nie-uruchamia-sie-27875-t) |
Windows 7 nie uruchamia się - jolie - 01.11.2012 19:19 Witam wszystkich serdecznie! Szukam pomocy gdyż mam problem z nowym notebookiem Sony Vaio, a chyba raczej z jego systemem czyli Windowsem 7. Chodzi o to że czasem nie mogę uruchomić systemu. Boję się ze w końcu się w ogóle nie włączy. Przy włączaniu jest normalnie uruchamianie systemu a później nagle czarny ekran i kursor myszy, kiedy wcisnę jakiś klawisz albo poruszam myszka zmienia się tylko lekko tło i zmniejsza kursor i nic się nie da z tym zrobić. Komp nie reaguje na nic, muszę go wyłączać przyciskiem zasilania i próbuje znów uruchomić. Wtedy wyskakuje '' Trwa odzyskiwanie po bledzie systemu Windows'' są dwie opcje do wyboru 1. zeby naprawic bląd systemu (zalecane), 2. uruchom system normalnie i czego nie wybiorę to dalej jest tylko czarny ekran i kursor myszy, wyłączam z powrotem przyciskiem zasilania i włączam i przy którymś razie udaje mi się włączyć kompa.. O co chodzi? ![]() Kupiłam tego notebooka 3 października, zaraz na początku tak się zaczęło już z nim dziać wiec poszłam do vobisa a oni zrobili mi formata i powiedzieli ze powinno już być ok, ale nie jest:/ RE: Windows 7 nie uruchamia się - thermalfake - 09.11.2012 20:49 Odesłać na gwarancję z wyczerpującym opisem bezpośrednio do producenta, cała ścieżka reklamacyjna na pewno będzie podana na ich stronie. Mam rozumieć, że nic praktycznie nie było doinstalowane ? |