Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
W koszu Windows 7 nie uruchamia się - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: W koszu Windows 7 nie uruchamia się (/windows-7-nie-uruchamia-sie-27875-t)

Windows 7 nie uruchamia się - jolie - 01.11.2012 19:19

Witam wszystkich serdecznie!
Szukam pomocy gdyż mam problem z nowym notebookiem Sony Vaio, a chyba raczej z jego systemem czyli Windowsem 7.
Chodzi o to że czasem nie mogę uruchomić systemu. Boję się ze w końcu się w ogóle nie włączy. Przy włączaniu jest normalnie uruchamianie systemu a później nagle czarny ekran i kursor myszy, kiedy wcisnę jakiś klawisz albo poruszam myszka zmienia się tylko lekko tło i zmniejsza kursor i nic się nie da z tym zrobić. Komp nie reaguje na nic, muszę go wyłączać przyciskiem zasilania i próbuje znów uruchomić. Wtedy wyskakuje
'' Trwa odzyskiwanie po bledzie systemu Windows'' są dwie opcje do wyboru 1. zeby naprawic bląd systemu (zalecane),
2. uruchom system normalnie
i czego nie wybiorę to dalej jest tylko czarny ekran i kursor myszy, wyłączam z powrotem przyciskiem zasilania i włączam i przy którymś razie udaje mi się włączyć kompa.. O co chodzi? Smutny
Kupiłam tego notebooka 3 października, zaraz na początku tak się zaczęło już z nim dziać wiec poszłam do vobisa a oni zrobili mi formata i powiedzieli ze powinno już być ok, ale nie jest:/

RE: Windows 7 nie uruchamia się - thermalfake - 09.11.2012 20:49

Odesłać na gwarancję z wyczerpującym opisem bezpośrednio do producenta, cała ścieżka reklamacyjna na pewno będzie podana na ich stronie.
Mam rozumieć, że nic praktycznie nie było doinstalowane ?