![]() |
Zniknięcie stylu Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Zniknięcie stylu Windows 7 (/znikniecie-stylu-windows-7-2783-t) |
Zniknięcie stylu Windows 7 - Blank - 30.11.2009 18:13 Witam. Mój pierwszy post, ale juz od pewnego czasu przeglądam forum. U mnie sytuacja wygląda podobnie. Ciągła walka ze stylem Windows Użyłem już chyba wszystkich możliwych sposobów aby przywrócić Aero. Niestety bezskutecznie. Wczoraj dokonałem reinstalacji systemu poprzez "nałożenie nowego na stary". Trochę to trwało, ale Aero śmigało bez zarzutu. Dziś system postanowił przy wyłączaniu i ponownych uruchomieniu przeprowadzić "konfigurację funkcji systemu Windows" i szlag wszystko trafił. Problem z Aero pojawiał sie za każdym razem, gdy uruchamiała sie taka konfiguracja. Dodam, że wydajność pulpitu dla W. Aero wynosi 4,5 a Windows - Profesional build 7600. Nie wiem na ile winny jest Tune Up, ale jakoś mam takie przeczucie. W weekend bede mial troszkę czasu i zainstaluje raz jeszcze system. Pozdrawiam |