Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Ponowna Instalacja Bluetooth - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f)
+--- Wątek: Ponowna Instalacja Bluetooth (/ponowna-instalacja-bluetooth-27750-t)

Ponowna Instalacja Bluetooth - Jolka - 27.10.2012 18:49

Witam serdecznie

Ostatnimi czasy - nie wiem z jakiego powodu - przestał działać w moim laptopie bluetooth. Mimo, iż był włączony widoczny był status 'brak połączenia'. Na telefonie z którym jak zwykle próbowałam się połączyć wyskakiwała informacja 'błąd połączenia'. Ale to nie wina tel ponieważ w komunikacji z innym łączył się bez przeszkód.

Odinstalowałam więc bluetooth i tu chciałabym zaczerpnąć informacji jak zainstalować go ponownie.
Jeśli ktoś będzie tak miły wytłumaczyć krok po kroku kompletnie zielonej istocie w tym temacie będę bardzo ale to bardzo wdzięczna Uśmiechnięty

PS: zaznaczam, że nie wiem co to są sterowniki (ale się domyślamZadowolony) i kompletnie obcy jest mi język programisty wiec nie jest to ZADANIE a raczej WYZWANIE dla odważnych i pełnych cierpliwości za co z góry przepraszam, a odważnym dziękuję z całego serca Uśmiechnięty

bardzo proszę o pomoc

RE: Ponowna Instalacja Bluetooth - thermalfake - 27.10.2012 20:57

Pytanie nr 1.
Jak jest model tego laptopa - naklejka z tą informacją jest na jego spodniej stronie.

RE: Ponowna Instalacja Bluetooth - Jolka - 28.10.2012 14:28

SATELLITE C660D-118