Udostępnianie drukarki w Windows 7 dla notebooka z XP - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Udostępnianie drukarki w Windows 7 dla notebooka z XP (/udostepnianie-drukarki-w-windows-7-dla-notebooka-z-xp-2775-t) |
Udostępnianie drukarki w Windows 7 dla notebooka z XP - kwacza - 30.11.2009 09:41 Pozwolę sobie odświerzyć Mam taki problem: mam Windows 7 na laptopie w lanie mam komputer stacjonarny z XP do którego jest podłączona drukarka HP LaserJet 1320 np. a do innego stacjonarnego z XP podłaczony LaserJet 2055d. Problem polega na tym że jak w innym stacjonarnym z XP dodaje drukarkę sieciową to wszystko jest ok ale jak do tego lapka z 7 to szuka sterowników przezs update a potem że nie znaleziono... jak chce mupodać ręcznie sterowniki to albo nie ma w sterownikach ze strony HP pliku o takm rozszerzeniu albo nie pasuje wyrzuca błąd i koniec... możecie coś poradzić? |