problem z instalacją Win 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: problem z instalacją Win 7 (/problem-z-instalacja-win-7-2765-t) |
problem z instalacją Win 7 - abiele - 29.11.2009 20:20 Witam, jest to mój pierwszy post na tym forum więc proszę o wyrozumiałość jeżeli coś pokręcę lub wypowiem się niezrozumiale. Postanowiłem uaktualnić XP do Windows 7 ultimate. Podkreślam, że XP miałem uruchomionego i zacząłem instalację. Jeszcze jedno: XP miałem zainstalowany na jednym z 3 twardych dysków, które mam w swoim kompie. Ten dysk był (jest) oznaczony literą H:\. Po zainstalowaniu 7-ki, system nie uruchomił sie, tylko jest komunikat, że jest problem z plikiem boot.ini na dysku C ! Dlaczego komputer próbuje "odpalić" windę z dysku c, pomimo, że instalacja 7-ki była na dysku H? Proszę o pomoc i porady jak "zmuisić" komp do uruchomienia systemu z dysku H. |