Need for Speed: Shift (program przestał dzaiałać) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Need for Speed: Shift (program przestał dzaiałać) (/need-for-speed-shift-program-przestal-dzaialac-2761-t) |
Need for Speed: Shift (program przestał dzaiałać) - jabolek - 29.11.2009 18:13 Mam następujący problem bo zainstalowaniu NFS: Shift gra w ogóle nie chce odpalić, wyskakują błąd iż program przestał działać. Na innych systemach operacyjnych chodziła gra bez problemu, a więc nie jest to od niej. Może domyślacie się w czym leży problem. Z góry dzięki za pomoc. RE: Need for speed: shift (Program przestał dzaiałać) - Sik0r7 - 29.11.2009 18:16 Podpinam się do tematu, z tym, że mi wyłącza się w czasie wyścigu monitor,( zainstalowanie najnowszych sterów nie pomogło) to samo działo mi się w gridzie, ale jak zainstalowałem stery do przeszło, natomiast w shifcie bez efektu RE: Need for speed: shift (Program przestał dzaiałać) - Session - 29.11.2009 19:29 Nie wiem mi Shift chodzi bez problemu. Ściągnijcie najnowsze patche do niego może coś zadziała. RE: Need for speed: shift (Program przestał dzaiałać) - niunius93 - 29.11.2009 22:50 Pewnie mam rozwiązanie do waszego problemu..ponieważ ja tak samo miałem z GTA 4...z NFS:Shiftem i wieloma innymi grami...problem rozwiązał się po przestawieniu "Częstotliwości" głośników...już wyjaśniam: -Start -Panel Sterowania -Dźwięk -Odtwarzanie -Głośniki -Zaawansowane -Format domyślny..i tam jest lista różnych częstotliwości itp. Popróbujcie z każdą..natomiast u mnie problem ustał jak zmieniłem na 24-bitowe 192000 Hz...proponuje Digital Realtek Output też zmienić na taką częstotliwość :] Problem miałem identyczny.."Program .. przestał działać" raz od razu po odpaleniu..drugi raz po chwili grania..zależało od gry:] Spróbujcie Mam nadzieję że pomogłem :]] RE: Need for Speed: Shift (program przestał dzaiałać) - Deron - 06.11.2010 06:49 Zacznij może od tego: Sprawdzić na tej stronce - czy gra będzie chodzić na Twoim komputerze. http://cyri.systemrequirementslab.com/CYRI/ Jeśli będziesz miał poniższą informację to pójdzie bez problemów: Congratulations, your computer passes the minimum specification required to run this product. Mała uwaga do wyjścia z gry: W Menu nie ma opcji WYJDŹ. Gdy chcesz wyjść z gry podczas jazdy naciśnij Esc-Od nowa-Esc i będzie opcja WYJDŹ lub wejdź do menadżera zadań i zakończ proces. CTRL+ALT+DEL Pozdrawiam |