![]() |
Migające emotikony - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Migające emotikony (/migajace-emotikony-2755-t) |
Migające emotikony - Baron - 29.11.2009 13:03 Witam Otóż mam pewien problem z którym to już od dłuższego czasu nie mogę się uporać. Otóż kiedy wysyłam jakiegoś emotikona przez GG,lub ktoś wysyła go mi to nie jest on w normalnej postaci tylko zawsze na czarnym mrugającym tle..... Nie mam pojęcia czym to może być spowodowane,może wy macie jakieś pomysły? Z góry dzięki. RE: Migające emotikony - demand90 - 29.11.2009 17:05 Witam, mam ten sam problem. Po przeszukaniu internetu okazało sie ze moja wersja gadu (tj 7.7) nie jest kompatybilna z Windows'em Siódemka i dlatego emotki mrugaja na czarnym tle. Nie chce instalowac nowego gadu, poniewaz zużywa wiecej zasobow systemowych niż poprzednie wersje i poprostu nie podoba mi sie nowy wyglad programu. Jeżeli ktoś znajdzie rozwiazanie problemu, bez potrzeby przerzucania sie na nowsze gg to rownież prosze o solucje. Pozdrawiam RE: Migające emotikony - xardas89 - 29.11.2009 18:24 Ja proponuję zmienić na inny komunikator z wtyczką do gg, np. AQQ. |