W koszu Problem ASUS K73SV - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Problem ASUS K73SV (/problem-asus-k73sv-27498-t) |
Problem ASUS K73SV - kowal56 - 19.10.2012 22:49 Witam, dzisiaj zrobiłem foramt laptopa ponieważ strasznie mulił i nic sie nie dało na nim robić, wszystko ok tylko nie mogę połączyć się z siecią bezprzewodową mam zainstalowane juz Intel My WIFI, PROSet/Wirelles ATK instalowałem pali mi sie dioda z wifi ale gdy wejde w Intel My WIFI pokazuje że mam nie zainstalowane stery, tak samo jest w menadżeże urządzeń mam tylko "Ethernet" już nie mam na to wszystko sił dodam że jak laptop był kupiony to był juz windows zainstalowany i wszystko było ok zamiast kablowego monitorka w rogu pokazywało sie te ikonki z siecią żeby sie połączyć a teraz tylko monitorek i musze być podłączony kablem a nie jest mi to zbyt na reke. Prosił bym o szybką odpowiedz RE: Problem ASUS K73SV - thermalfake - 20.10.2012 23:00 Kolego ale wersji sterowników jest 9 rodzai na stronie supportu. Skąd wiesz, ze to te prawidłowe. Wejdź do managera urządzeń, jeśli urządzenie nie jest wykryte to kliknij PPM, wybierz właściwości i przejdź do zakładki szczegóły a następnie z listy rozwijalnej wybierz identyfikator sprzętu. Zrób screen i umieść go tutaj. W kwestii systemu to fabryczny system (recovery) rozwaliłeś albo zainstalowałeś czysty system czyż nie tak ? |