![]() |
Rozwiązany Jak ustawić własne opcje indeksowania folderów - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Jak ustawić własne opcje indeksowania folderów (/jak-ustawic-wlasne-opcje-indeksowania-folderow-27444-t) |
Jak ustawić własne opcje indeksowania folderów - arturo20030 - 18.10.2012 11:37 Mam straszny z indeksowaniem i wyszukiwaniem plików.Piosenki mam wrzucone na patrycje D i zazwyczaj zaznaczam folder i klikam ctrl+f i wyszukuje piosenke ale po wyszukaniu piosenki na górze pojawia się żółty pasek z napisem "Wyszukiwanie w nieindeksowanych lokalizacjach może być wolniejsze D:/. Kliknij aby dodać indeks". Dodałem i od tego momentu jak klikam ctrl + f nie wyszukuje mi piosenek.Ktoś wie jak to przywróćić? Mam pytanie czy jak klikniemy w start i wpiszemy nazwe pliku/folderu do wyszukania to wyszukuje je tylko na pulpicie czy też na dysku C? Bo mi znajduje tylko pliki z pulpilu. RE: Jak ustawić własne opcje indeksowania folderów - Nostromo - 18.10.2012 15:15 * Opcje indeksowania/Modyfikuj Rozwiń dysk na którym masz folder z muzyką- zaptaszkuj folder z muzyką, zwiń, poczekaj na zindeksowanie, może trochę potrwać. ![]() * Spróbuj wyszukiwania przez "Windows+f" * ...Jak kliknę w start i wpiszę nazwę pliku/folderu do wyszukania, to wyszukuje je na C:/ i w lokalizacjach zindeksowanych. Tobie z pulpitu bo pewnie taką masz zaznaczoną lokalizację. Jak ustawić własne opcje indeksowania folderów (rozwiązany) - Nostromo - 18.10.2012 22:57 Wątek rozwiązany. |