Problem z CoD 4 podczas instalacji z plikiem iw_09 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Problem z CoD 4 podczas instalacji z plikiem iw_09 (/problem-z-cod-4-podczas-instalacji-z-plikiem-iw-09-2730-t) |
Problem z CoD 4 podczas instalacji z plikiem iw_09 - Session - 27.11.2009 23:46 Witam. Zpatchowałem sobie CoD'a do wersji 1.3 ale z powodu mojego systemu nie mogłem zainstalować patcha 1.4 więc zrobiłem reinstalacje . Instaluje się , a tu jak Filip z konopi wyskakuje błąd z plikiem iw_09 :/ Nigdy czegoś takiego nie miałem. CoD wiadomo oryginalny. Może ktoś pomóc? Tak bardzo chcę po grać przez neta i mieć znowu wersje 1.0 Mój system to: Windows 7 Ultimate 64 bity RE: Problem z CoD 4 podczas instalacji z plikiem iw_09 - slump - 28.11.2009 01:58 Jaki komunikat błędu masz podaj więcej informacji bo obecnie nic nie możemy powiedzieć. RE: Problem z CoD 4 podczas instalacji z plikiem iw_09 - bartholo - 28.11.2009 08:52 Rozumiem że jest to oryginał na płycie, dlatego stwierdzam że przyczyną może być porysowana płyta. Może być na niej tylko jedna ryska i będzie powodować takie problemy. Sprawdź czy przy zgrywaniu plików z płyty na kompa nic się nie "zatnie". Jeśli nie, to spróbuj zainstalować CODa z dysku. Też miałem taką sytuacje, więc opisuje jak ja zrobiłem. RE: Problem z CoD 4 podczas instalacji z plikiem iw_09 - Session - 28.11.2009 18:13 Z dysku?Czyli mam skopiować zawartość płyty na kompa?Dobra spróbuje.Żadnych rysek nie zauważyłem , a płyta wiadomo oryginalna. Niestety nie mogę tak zrobić bo wyskakuje ciągle błąd z tym plikiem... Zamieszczam screeny: |