Jak sprawić by laptop korzystał z zintegrowanej karty dźwiękowej - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Jak sprawić by laptop korzystał z zintegrowanej karty dźwiękowej (/jak-sprawic-by-laptop-korzystal-z-zintegrowanej-karty-dzwiekowej-27275-t) |
Jak sprawić by laptop korzystał z zintegrowanej karty dźwiękowej - yqk61634 - 09.10.2012 21:58 Witam. Mam zintegrowaną kartę dźwiękową Realteka w laptopie. Wejście mini-jack zostało uszkodzone i byłam zmuszona do kupna karty dźwiękowej (chińska - generic USB Audio Device) tak aby móc znowu podłączyć słuchawki. Jak sprawić by laptop korzystał z karty realteka a nie z karty usb? Chcę tylko przez kartę usb podłączać słuchawki. RE: Jak sprawić by laptop korzystał z zintegrowanej karty dźwiękowej - thermalfake - 11.10.2012 12:50 Nie ma takiej opcji. Nie da się wyprowadzić źródła dźwięku z jednego układu audio do innego bez fizycznego podłączenia a podejrzewam, ze ten chiński badziew nie ma nawet Line-In. |