![]() |
Robaczek pod matrycą - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Robaczek pod matrycą (/robaczek-pod-matryca-27249-t) |
Robaczek pod matrycą - Asmod96 - 08.10.2012 15:27 Witam. Mam dosyć niecodzienny problem. Pod matrycą znajduje się (-ował) mały robaczek. Łaziło to to, ale ja, niewiele myśląc utłukłem dziada. Teraz jest przylepiony do matrycy. Mało to komfortowe. :/ Możecie mi jakoś pomóc w usunięciu gnidy z ekranu? Rozkręcanie raczej nie wchodzi w grę... Uważacie, że zostawienie, żeby usechł i stukanie w ekran żeby spadł to dobry pomysł? Proszę o szybką pomoc. RE: Robaczek pod matrycą. - thermalfake - 11.10.2012 16:22 Nie wiem jaki to model laptopa ale bez rozebrania ramki i wyjęcia się nie obejdzie. Stukanie zeschniętej materii organicznej może się skończyć niekomfortowym i nieestetycznym lekkim porysowaniem matrycy a nawet gdyby spadł może zostać przecież ładna plamka. Przeszkodą może być gwarancja, jeśli masz to sam nic nie zdziałasz. RE: Robaczek pod matrycą - peciaq - 16.10.2012 00:51 A którędy on tam wlazł? Może go jakoś wydmuchać stamtąd tą samą drogą którą tam wpęłznął. |