Błąd przy starcie systemu. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Błąd przy starcie systemu. (/blad-przy-starcie-systemu-2720-t) |
Błąd przy starcie systemu. - jaroo - 27.11.2009 16:04 Witam. Mam Winde w wersji 64 bit Ultimate. Procesor Intela C2D e7400 2,8 ghz. Podkręciłem go do 3,2 ghz i przy starcie zaczął pojawiać sie problem w postaci błędu: "Wystąpił problem podczas uruchomienia pliku \3\LXCTtime.dll. Nie mozna odnalesc okreslonego modułu." Wiecie jak ten błąd naprawić albo wyłączyć zeby sie nie pojawiał przy starcie systemu ? Z góry dzięki Pozdrawiam RE: Błąd przy starcie systemu. - slump - 27.11.2009 16:38 Wyłącz w msconfig proces powodujący ten problem. RE: Błąd przy starcie systemu. - jaroo - 27.11.2009 17:16 Zostawilem podkrecony tylko do 3 ghz bo po 1 - nie am tego bledu, a po 2 - na3,2 ghz gdy chciałem zrestartować komputer ( start>uruchom ponownie) robił się czarny ekran i system sie nie uruchamiał ponownie |