![]() |
Błąd oprogramowania sterownika mtb usb - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Błąd oprogramowania sterownika mtb usb (/blad-oprogramowania-sterownika-mtb-usb-27133-t) |
Błąd oprogramowania sterownika mtb usb - januszasj45 - 03.10.2012 09:03 Witam, mam podobny problem z rozpoznawaniem przez mój laptop aparatu fotograficznego Fuji XR 20. Laptop nie "widzi" kompaktu i wyświetla się podobny obrazek, jak u Pana. Sterownik MTP USB jest w porządku - według managera sprzętu jest on OK i nie musi być upgradowany. Jego odinstalowanie i powtórne uruchamianie laptopa nie pomaga. Wyświetla się komunikat: windows nie może zainstalować sterownika, Kod 31. Ażeby było ciekawiej, nie ma problemu z transferem fotografii z tego aparatu do stacjonarnego komputera z systemem XP, a jeszcze ciekawiej: mój laptop widzi inny aparat - leciwy Olympus C-310 i mogę przesyłać z niego zdjęcia. Problem przedstawiłem już na dwóch forach - jak dotąd, bez odpowiedzi. |