![]() |
Po zmianie pliku explorerframe.dll nie ma możliwości podania ścieżki zapisu pliku - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Po zmianie pliku explorerframe.dll nie ma możliwości podania ścieżki zapisu pliku (/po-zmianie-pliku-explorerframe-dll-nie-ma-mozliwosci-podania-sciezki-zapisu-pliku-27096-t) |
Po zmianie pliku explorerframe.dll nie ma możliwości podania ścieżki zapisu pliku - Bartosh79 - 01.10.2012 23:08 Witam wszystkich, Mam pytanko związane z dodawaniem customowych tematów w win7. Połaszczyłem się mianowicie na skórkę Shine 2.0. Wszystko ładnie i pięknie ale gdy podmienię plik explorerframe.dll napotykam na problem. Przy próbie zapisu pliku np. ściąganego z netu nie mam w eksplorerze po lewej stronie drzewka wyboru miejsca docelowego zapisu pliku - generalnie wszystko leci do defaultowego katalogu. Problem ustępuje gdy skorzystam z uprzednio zbackupowanego oryginalnego pliku .dll. Wtedy jednak nie mogę nacieszyć się ramką dostosowaną do skórki Shine 2.0. Ahh... działam na win7 home premium 64bit Proszę o poradę i pozdrawiam. |