Jaguar lepszy - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Jaguar lepszy (/jaguar-lepszy-26961-t) |
Jaguar lepszy - LadyInBlue - 26.09.2012 20:19 Spotyka się dwóch facetów, jeden mówi: - Kurcze, powiedz mi co mam zrobić, mam problem z teściową. Wchrzania się do każdej dyskusji, kłócimy się - nie mogę dojść z nią do ładu. - Spoko, kup jej samochód. Teraz jest dużo samochodów, wypadki, zabije się gdzieś. Spotykają się po dwóch tygodniach: - Aleś mi doradził. - Co się stało? - Posłuchaj, nie dość, że straciłem kasę na samochód, ona żyje i prowadzi jak szatan, to jeszcze ma trzech kierowców na sumieniu. - A jaki jej samochód kupiłeś? - No, syrenkę. - Trzeba było jaguara, to by już nie żyła. - Teraz kupię jaguara. Spotykają się po dwóch tygodniach: - Rany Julek, jaki jestem szczęśliwy! - Co, nie żyje? A nie mówiłem? - Uf, wreszcie nie żyje, a najbardziej mi się podobało, jak jej głowę odgryzał. |