Problem z explorerem(brak odpowiedzi} - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Problem z explorerem(brak odpowiedzi} (/problem-z-explorerem-brak-odpowiedzi-26954-t) |
Problem z explorerem(brak odpowiedzi} - marekvegas - 26.09.2012 19:48 Witam.Posiadam laptop Asus K72J. Mam na nim zainstalowany Windows7 Home Premium.Mój problem polega na zawieszaniu się explorera po pewnym czasie wyskakuje brak odpowiedzi.Dzieje się to wtedy gdy klikam na film w formacie mkv który ma ponad 5gb(i mniejsze) i próbuję go przenieść do innego folderu lub zmienić nazwę.Film mogę obejrzeć w VLC media player po kliknięciu i wybraniu otwórz za pomocą.Nie mogę zmienić nawet nazwy folderu w którym jest taki film.Problem nie dotyczy każdego filmu.Ten zielony pasek przesuwa się na począdku dość szybko by zwolnić i zatrzymać się przed samym końcem.Gdy występuje problem Pamięć fizyczna w Managerze Zadań jest na poziomie 95%Wcześniej nie było tego problemu. Proszę o pomoc.Z góry dziękuję. |