W koszu system nie startuje ze sterownikami nvidia - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu system nie startuje ze sterownikami nvidia (/system-nie-startuje-ze-sterownikami-nvidia-26853-t) |
system nie startuje ze sterownikami nvidia - Guzo - 22.09.2012 16:59 witam Od kilku dni mam problem ze sterownikami od karty nvidia, reinstalowałem je wg zaleceń przy użyciu driver sweeper i nie przyniosło to zadowalających rezultatów, gdy nie mam żadnych sterów system startuje normalnie ale gdy zainstaluje jakiekolwiek(próbowałem kilku wersji) to system staje po pokazaniu się logo win7(przed 'zapraszamy ) dodam iż robiłem testy hdtune + inne sprawdzające system ogólnie, 2tyg temu miałem problem z karta gdyż się przegrzewała ale nasmarowałem nowa, swieża pasta i było ok z tego mniej więcej wyczytałem wysypuje się dxgkrnl.sys i nvlddmkm.sys [attachment=4730] system - win7 pro 32bit karta - gf 8500gt |