![]() |
Jak przypisać funkcje ściszania i zgłaśniania do przycisków na myszce? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Jak przypisać funkcje ściszania i zgłaśniania do przycisków na myszce? (/jak-przypisac-funkcje-sciszania-i-zglasniania-do-przyciskow-na-myszce-26803-t) |
Jak przypisać funkcje ściszania i zgłaśniania do przycisków na myszce? - niunius93 - 20.09.2012 22:56 Witam , otóż mam pewien problem. Posiadam myszkę Saitek Cyborg R.A.T 7 i chciałem jakoś za pomocą przycisków na myszce pogłaśniać i ściszać muzykę , lecz w sterownikach tej myszki raczej jest to niemożliwe ,stąd moje pytanie. Czy idzie "zbindować" czyli przypisać funkcję do danego klawisza , proces ściszania i pogłaśniania dźwięków w całym komputerze ? Załóżmy ,że np. pod przyciskiem "9" mam jedną z tych funkcji a pod "0" drugą z nich. Jest takie coś wykonalne ? na internecie są programy do bindowania ale to tylko proste czynności jak minimalizowanie okienka czy wyłączenie systemu ![]() ![]() |