W koszu Problem z mikrofonem Windows 7. - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Problem z mikrofonem Windows 7. (/problem-z-mikrofonem-windows-7-26758-t) |
Problem z mikrofonem Windows 7. - beenek1605 - 19.09.2012 14:49 Na wstepie chcialem zaznaczyc ze jest to problem inny nizeli inne . Mam problem , niby mikrofon wyszukuje ale nic pozatym , nie slychac mnie ani nic. Najlepsze jest to ze gdy przychodzi mi jakas komenda typu (gg, skype ) to druga osoba to slyszy , tak samo jak puszcze jakąs muzyke. Mikstereo jest wylaczone , naprawde nie mam pojecia co moge zrobic. Ma ktos jakis pomysl ? Sterowniki są aktualne ;<. Rodzaj mikrofonu bez znaczenia , sprawdzalem 2 rozne i dalej nie dziala . Dodam tez ze dzialal mikrofon przez jakis tydzien i nagle sie urwal glos . RE: Problem z mikrofonem Windows 7. - thermalfake - 20.09.2012 13:49 Możesz pokazać wszelkie opcje konfiguracyjne z managera realtek hd audio oraz z mikrofonu (Dźwieki -> Nagrywanie) ? |